BOŽIĆNI KONCERT U VRANJU: Ulaz u Dom vojske besplatan
Foto: Kurir/T.S.

ulaz besplatan

BOŽIĆNI KONCERT U VRANJU: Ulaz u Dom vojske besplatan

Srbija -

U Vranju će u sali Doma vojske, u utorak biti održan Božićni koncert u izvođenju Duo Dolcezza iz Niša u sastavu prof Anita Ferlež – Eraković – sopran i prof Slobodanka Pajić – klavir.

Božićni koncert sa početkom u 19 sati biće održan u organizaciji Pravoslavne Eparhije vranjske, Narodnog univerziteta Vranje i Udruženja Dante Alighieri Vranje. Ulaz na koncert je besplatan.

"Sa blagoslovom Njegovog Preosveštenstva vladike vranjskog gospodina Pahomija, a u organizaciji Pravoslavne eparhije vranjske, Narodnog univerziteta Vranje i Udruženja Dante Alighieri Vranje, dana 9. januara 2024. godine, sa početkom u 19 časova u Sali Doma Vojske u Vranju, održaće se Božićni koncert u izvedbi Duo Dolcezza iz Niša u sastavu prof Anita Ferlež – Eraković – sopran i prof Slobodanka Pajić – klavir.

Božićni koncert u Vranju, Vranje
foto: Kurir/T.S.

Pozivamo vas da dođete - ulaz je besplatan", stoji u saopštenju koje potpisuje Gaetano Paolillo, predsednik Udruženja "Dante Alighieri" Vranje. Udruženje „Dante Alighieri“ u Vranju počelo je sa radom 31. avgusta 2023. sa ciljem promovisanja italijanske kulture i nasleđa.

Posle Šapca, Novog Sada i Niša, Vranje je četvrti grad koji dobija sedište Udruženja „Dante Alighieri“.

Kurir.rs/T.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track