NA AUTO-PUTEVIMA CELU NOĆ 99 KAMIONA, PROSUTO 100 TONA SOLI: Vesić na terenu, čak 200 radnika večeras čisti saobraćajnice (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

NA AUTO-PUTEVIMA CELU NOĆ 99 KAMIONA, PROSUTO 100 TONA SOLI: Vesić na terenu, čak 200 radnika večeras čisti saobraćajnice (VIDEO)

Srbija -

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je radnike koji čiste auto-puteve i brze saobraćajnice od snega koji tokom cele večeri pada u Srbiji.

1 / 3 Foto: Facebook/Горан Весић

Ministar Vesić objavio je snimak na svom Fejsbuk nalogu i istakao da će čitavu noć na našim putevima biti 99 kamiona koji čiste sneg.

- Večeras sam sa našim vrednim radnicima koji održavaju naše auto-puteve i brze saobraćajnice.

- Čitavu noć na našim auto-putevima biće 99 kamiona koji čiste sneg, a na terenu je još 36 manjih kamiona i 36 utovarivača. Već je posuto skoro stotinu tona soli. Skoro dve stotine radnika, kao što je Duško u čijem kamionu sam bio i koji već 22 godine održava deonicu auto-puta od Bežanije do Bubanj Potoka, biće na terenu čitavu noć. Njima dugujemo veliku zahvalnost za posao koji rade - napisao je Vesić.

Bonus video:

00:49

OVOM KAMPANJOM MOŽEMO SMANJITI BROJ LJUDI KOJI GINU NA PUTEVIMA Ministar Vesić: Nadam se da će naučiti da koriste auto-puteve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track