POZIRALA OBUČENA U DONJE RUBLJE I DOKTORSKI MANTIL?! U ambulanti u Donjoj Vrežini ne mogu da dođu sebi zbog bezobraznih selfija
Ilustracija, Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

bruka i sramota, narod zgranut

POZIRALA OBUČENA U DONJE RUBLJE I DOKTORSKI MANTIL?! U ambulanti u Donjoj Vrežini ne mogu da dođu sebi zbog bezobraznih selfija

Srbija -

Niški dom zdravlja najavio zakonske mere zbog selfi snimaka pacijentkinje

NIŠ - Dom zdravlja u Nišu preduzeće zakonom predviđene mere protiv pacijentkinje K. Đ. zbog "provokativnih i uvredljivih" selfi fotografija i video zapisa, koje je napravila u ordinaciji službe opšte medicine i zdravstvenoj ambulanti u Donjoj Vrežini, najavila je danas pomoćnica direktora te zdravstvene ustanove Danijela Nešić.

Ona je na svom Fejsbuk profilu podelila pomenute fotografije pacijentkinje i sporan video i navela da je K. Đ. takvim ponašanjem nanela veliku štetu ugledu Domu zdravlja.

Nešić je dodala da je video snimak "ponižavajuć" za medicinsku struku, a na njemu se vidi oskudno odevena pacijentkinja kako sedi i pozira za stolom, na mestu koje je namenjeno medicinskim sestrama.

U komentarima na ovu njenu objavu, drugi korisnici Fejsbuka su "dodali" i druge fotografije K.Đ. takođe snimljene u tom Domu zdravlja, u kojima pozira obučena u donje rublje i doktorski mantil, kraj bolničke kartoteke.

Kurir.rs/Beta

Bonus video:

01:52

PLAN O ZATVARANJU POLIKLINIKA PODIGAO VELIKU PRAŠINU: Iz Ministarstva JASNI – zdravlje studenata najvažnije (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track