OVAKAV POKLON ZA ROĐENDAN JOŠ NISTE VIDELI! Žena od porodice dobila kovertu sa čestitkom, a kad je otvorila - šokirala se
Foto: Profimedia

HIT!

OVAKAV POKLON ZA ROĐENDAN JOŠ NISTE VIDELI! Žena od porodice dobila kovertu sa čestitkom, a kad je otvorila - šokirala se

Srbija -

Srpkinja je dobila originalan poklon za rođendan od porodice za svoj 46. rođendan.

Na društvenoj mreži X objavila je fotografiju čestitke u kojoj je pronašla 46 dinara onoliko koliko ona puni godina.

- Najluđi poklon, naravno od porodice. "Vidiš da 46 nije mnogo". Da, danas mi je rođendan - napisala je ona u objavi ispod koje su se nizale čestitke, ali i oduševljenja mnogih korisnika ovom originalnom idejom.

- Vidiš da 46 i nije tako puno - piše na čestitki.

poklon
foto: Printscreen/X

Na fotografiji se vidi da su članovi njene porodice u kovertu stavili dve novčanice od 20 dinara, dve od 10 dinara, jednu od pet i jedan dinar.

- Bravo za kreativce iz porodice! A kao žena ženi reći ću vam da dolaze najbolje godine! Znate šta hoćete, znate šta nećete, čvrsto stojite sa obe noge na zemlji! Sa nekom borom više, ali i mudrošću više. Srećan rođendan - navodi se u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

- Ko je smislio, baš je duhovit.

Ispod objave jedna korisnica je u komentarima objavila fotografiju čestitke koju je onda dobila gde sujoj na isti način čestitali 50. rođendan gde su u koverti stavili novčanicu od 50 dinara.

Bonus video:

01:00

Prvi rođendanski poklon Dalile Dragojević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track