U ZRENJANINU TOKOM VIKENDA ISKLJUČENO 17 VOZAČA: Jedan na biciklu sa 2,61 promilom, drugi odbio test na drogu...
Foto: Damir Dervišagić

U ZRENJANINU TOKOM VIKENDA ISKLJUČENO 17 VOZAČA: Jedan na biciklu sa 2,61 promilom, drugi odbio test na drogu...

Srbija -

Pripadnici saobraćajne policije Zrenjanina su tokom proteklog vikenda otkrili i sanksionisali ukupno 143 prekršaja, a na području zrenjaninske policijske uprave dogodilo se šest saobraćajnih nesreća, u kojima su tri osobe zadobile lakše telesne povrede.

Iz saobraćaja je isključeno 17 vozača, koji su vozili pod dejstvom alkohola i trojica vozača koji su automobilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola je, na području Novog Bečeja, zaustavila četrdesetogodišnjeg vozača bicikla koji je vozio sa 2,61 promilom alkohola u organizmu.

Takođe, policija je u Zrenjaninu zaustavila dvadesetpetogodišnjeg vozača „hjundaija“, koji je izašao iz automobila i odbio da se podvrgne testu na psihoaktivne supstance.

Njegov dvadesettrogodišnji suvozač je tada seo na vozačevo mesto, odvezao se, a policija ga je ubrzo zaustavila i utvrdila da je vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa.

Kako je saopštila zrenjaninska policija, ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Kurir.rs/N.H.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track