MOMČILO I VOJNA POŠLI ĆERKI NA GROB, A ZATEKLI UŽAS: Ko je taj nečovek koji na dečjem grobu može da uradi ovako nešto (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen/Bačka Palanka dešavanja

okrutno: porodici naneli novu patnju koja se ne može opisati

MOMČILO I VOJNA POŠLI ĆERKI NA GROB, A ZATEKLI UŽAS: Ko je taj nečovek koji na dečjem grobu može da uradi ovako nešto (FOTO)

Srbija -

Neko je, iz neobjašnjivog i nemoralnog razloga, odlučio da ukrade bronzanu figuru koja je krasila njen spomenik

Momčilo i Vojna Vavan iz Bačke Palanke juče je trebalo da obeleže rođendan svoje voljene ćerke, koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći.

Nažalost, umesto da obeleže sećanje na nju na miran i dostojanstven način, susreli su se s nečim što je zaista teško prihvatiti. Prilikom posete grobu svoje preminule ćerke, zatekli su užasan prizor. Neko je, iz neobjašnjivog i nemoralnog razloga, odlučio da ukrade bronzanu figuru koja je krasila njen spomenik. Ta figura, koja je bila simbol njihove ljubavi prema njoj, u obliku njihove drage ćerke, ukradena je?!

grob, skrnavljenje
foto: Instagram Printscreen/Bačka Palanka dešavanja

Ali, to nije sve. Osoba ili osobe koje su počinile ovaj čin bezdušnosti, prilikom krađe, polomili su ploču na spomeniku, nanoseći dodatnu patnju porodici. Ovaj čin ne samo da je fizički uništio spomen na njihovu ćerku, već je i emocionalno ranio porodicu koja je već godinama prolazila kroz duboku tugu i bol.

"Nemam reči koje bi mogle opisati koliko je ovo ponašanje okrutno! Pozivam sve koji imaju bilo kakve informacije o ovom gnusnom delu da se jave." - napisao je naš sugrađanin na svom facebook profilu.

Kurir.rs/SĐP/Instagram Bačka Palanka dešavanja

Bonus video:

00:06

Zapalio se grob Šabana Šaulića na pomenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track