ŠESTOČLANA PORODICA ŠTRBAC ODUŠEVILA SRBIJU Mama otkrila koliko je teško čuvati trojke: O Lazaru, Filipu i Jakovu svi pričaju FOTO
Foto: Shutterstock

ŠESTOČLANA PORODICA ŠTRBAC ODUŠEVILA SRBIJU Mama otkrila koliko je teško čuvati trojke: O Lazaru, Filipu i Jakovu svi pričaju FOTO

Srbija -

Poslednjih dana društvenim mrežama se širi fotografija mladog tate koji ponosno šeta sa svojim trojkama u čačanskom parku.

Neki korinici društvenih mreža kažu da je upravo ova fotografija odnele titulu fotografije dana.

Reč je o šestočlanoj porodici Štrbac iz Čačka.

Natalija i Ljubiša Štrbac otkrivaju kada su stigle trojke i kako komentarišu to što je Ljubišina fortografija sa trojkama oduševila celu Srbiju.

- Naše trojke su stigle 6. decembra, živi su i zdravi. Mama još uvek omže da ih prepozna, a tata malo teže. Tu su Lazar, Filip i Jakov. Valerija nam je stigla 2021. godine, sada ima tri.

- Prirodno začeće je bilo i sve je prošlo u najboljem redu. Teško je, znala sam da će biti teško ali ne u ovoj meri. Ljubav prema njima sve prevazilazi. Uključen je i tata, svi članovi porodice - rekla je mama Natalija.

- Bude se često, dva, tri sata spoje, ali celu noć nam je zabavno. Teško je ali kada ih vidimo ovako srećne, sve je lako - dodao je tata.

Ljubiša kaže da mu nije teško da upravlja kolicima, ali treba više prostora kada treba da se skrene.

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

02:57

MARIJA, ČESTITAMO, ČEKATE TROJKE: Sreća posle pet godina borbe zakucala na vrata Đukića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track