DRUGA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA KRAGUJEVCA U ČETVRTAK Na dnevnom redu Predlog odluke o budžetu za 2024. godinu
Foto: Kurir

DRUGA SEDNICA SKUPŠTINE GRADA KRAGUJEVCA U ČETVRTAK Na dnevnom redu Predlog odluke o budžetu za 2024. godinu

Srbija -

Za četvrtak, 14. mart zakazana je druga sednica Skupštine grada Kragujevca po hitnom postupku.

Na dnevnom redu, pored ostalog, biće Predlog odluke o budžetu grada Kragujevca za 2024. godinu. Među deset tačaka pred odbornicima će se naći i postavljenje zamenika sekretara Skupštine grada. Biraće se i novi vršioci dužnosti direktora u javnim preduzećima.

Gradsko veće je na prvoj sednici u novom sazivu, a radi razmatranja Nacrta odluke o budžetu grada Kragujevca za 2024. godinu kao i Nacrta Kadrovskog plana zaposlenih u gradskim upravama i stručnim službama grada Kragujevca za ovu godinu, usvojilo zahtev za sazivanje sednice Skupštine grada Kragujevca po hitnom postupku.

Članovi Gradskog veća usvojili su Predlog Poslovnika o radu Gradskog veća, kao i predlog rešenja o postavljanju novog vršioca dužnosti načelnika Gradske uprave za razvoj i investicije.

Ovu funkciju će, u narednom periodu, umesto Dejana Ružića koji je izabran za zamenika gradonačelnika, obavljati Snežana Petrović, koja je do sada rukovodila Sekretarijatom za investicije u ovoj upravi. Sednica Skupštine grada Kragujevca počinje u 14 časova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track