NOVOSAĐANKA KRENULA NA HEMOTERAPIJU, JEDAN MLADIĆ JOJ ULEPŠAO DAN: Nepoznati čovek pokazao da ima OGROMNO SRCE, evo šta je uradio
Foto: Shutterstock

NOVOSAĐANKA KRENULA NA HEMOTERAPIJU, JEDAN MLADIĆ JOJ ULEPŠAO DAN: Nepoznati čovek pokazao da ima OGROMNO SRCE, evo šta je uradio

Srbija -

"Čini mi se da se nisam dovoljno zahvalila", reči su Novosađanke Mile koju je gest jednog mladića ostavio bez teksta. Odlučila je da mu se i javno, putem Fejsbuka zahvali, a sve u nadi da će njene reči, preko društvenih mreža, doći do njega.

Ona je do nedavno primala hemoterapiju i tog dana morala je da ode kod lekara, te je pozvala taksi. Nije ni slutila da će taj dan, možda na početku i ne tako lep, za nju postati sigurno jedan od dana kojih će se rado sećati.

Pažnja mladića iz taksija ju je ganula, a koliko je malo potrebno da nekome ulepšate dan, govori i sam događaj koji nam Mila prepričava.

- Odjek o gestu mladića iz taksija je bio neverovatan. Tog dana pozvala sam taksi jer sam bolesna, da me odveze kod lekara. Kada je video da izlazim prišao je i otvorio mi vrata. To baš nije uobičajeno - počinje Mila.

- U vožnji smo malo pričali o bolesti i kada smo stigli na određeno mesto i kada sam pitala koliko sam dužna rekao je "Ništa, ja sam tako odlučio" - priča Mila.

Ovaj njegov gest ulepšao joj je dan i iznenadio ju je.

- Čini mi se da se nisam dovoljno zahvalila. Osetila sam potrebu da ga potražim putem mreža, jer to se retko dešava - kaže ona.

(Kurir.rs/Telegraf/Preneo: Đ. M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track