ZA NJEGA STE VEĆ ČULI, ALI NISTE VIDELI KOLIKO MU SE SVIĐA U SRBIJI! Šrilankanac kaže da na ovaj narodnjak otkida (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

kolege u Beogradu su mu kao porodica

ZA NJEGA STE VEĆ ČULI, ALI NISTE VIDELI KOLIKO MU SE SVIĐA U SRBIJI! Šrilankanac kaže da na ovaj narodnjak otkida (VIDEO)

Srbija -

Za Srbiju je čuo putem sporta, tačnije košarke. Dolaskom u našu zemlju rešio je i da počne da se bavi sportom, pa je počeo da trenira džudo

Tilina Dešan (23), mladić je sa Šri Lanke, život u zemlji iz koje dolazi nije lak, a u Srbiju je došao kako bi započeo bolji život.

Sa tri godine ostao je bez majke, otac mu je preminuo pre nekoliko godina od posledica kancera, ima samo baku i devojku, sa kojom se zabavlja tri godine, a kako kaže, kolege u Beogradu su mu kao porodica. U novembru prošle godine prešao je nešto više od 7.000 kilometara, napustio rodni Kolombo i doselio su u srpsku prestonicu, gde se zaposlio u jednom tržnom centru u fast fudu.

Za Srbiju je čuo putem sporta, tačnije košarke. Dolaskom u našu zemlju rešio je i da počne da se bavi sportom, pa je počeo da trenira džudo.

Tilina Dešan ističe i da mu se Beograd veoma dopada, a posebno je oduševljen Knez Mihailovom, a voleo bi, veli, da upozna Barbaru Bobak!

Kurir.rs/Instagram 017_dn

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track