POGLEDAJTE IZBLIZA AKCIJU MUP U NIŠU, BILO JE NAPETO! I njih trojicu koji bez straha ulaze u grotlo, pravo ka bombi (VIDEO)
Foto: Printscreen MUP

Čitavo niško naselje Stevan Sinđelić bilo je kompletno evakuisano

POGLEDAJTE IZBLIZA AKCIJU MUP U NIŠU, BILO JE NAPETO! I njih trojicu koji bez straha ulaze u grotlo, pravo ka bombi (VIDEO)

Srbija -

NIŠ - Pripadnici MUP Srbije jutros su u Nišu uspešno, efikasno i brzo izveli akciju neutralisanja bombe koja je zaostala iz NATO bombardovanja 1999.

Čitavo niško naselje Stevan Sinđelić kompletno je evakuisano jer se nijednog trenutka ništa nije prepuštalo slučaju a bezbednost je bila na prvom mestu...

Pogledajte kako je izgledala jutrošnja akcija u Nišu u kojoj su učestvovali pripadnici gotovo svih službi MUP i Sektora za vanredne situacije.

- Bomba na gradilištu u Ulici Aleksandra Medvedeva u Nišu neutralisana je i stanovnici naselja Stevan Sinđlić mogu da se vrate svojim kućama, saopštio je načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić.

01:58

NATO bomba uklonjena sa gradilišta u Nišu

Prema njegovim rečima, bomba je odneta na lokaciju pored Niša na koju će biti bezbedno uništena pomoću eksploziva.

Najpre će biti položena u rupu i obezbeđena da bi detonacija bila što manja. Sporogorećim štapinom se aktivira i uništi - pojasnio je Čaušić i dodao da je deaktiviranje bombe bilo veoma napeto!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track