35 stanova za raseljene u Suvom Dolu

Sever Kosova

35 stanova za raseljene u Suvom Dolu

Srbija -
Izgrađene su dve stambene jedinice, jedna u Suvom Dolu, a narednih dana biće uručeni i ključevi stanarima zgrade koja se nalazi u naselju zvanom Bošnjačka mahala, rekao je Krstimir Pantić

KOSOVSKA MITROVICA - Predsednik Opštine Kosovska Mitrovica Krstimir Pantić uručio je danas ključeve za 35 stanova u selu Suvi Do kod Kosovske Mitrovice koji su izgrađeni sredstvima Opštine.

"Izgrađene su dve stambene jedinice, jedna u Suvom Dolu, a narednih dana biće uručeni i ključevi stanarima zgrade koja se nalazi u naselju zvanom Bošnjačka mahala", rekao je Pantić.

Predsednik Opštine je dodao da su stanove uglavnom dobili raseljeni koji nemaju rešeno stambeno pitanje. Pantić je naveo da nije bilo pritužbi na način raspodele stanova i da je to potvrda da su oni dodeljeni transparentno i da su ih dobile višečlane porodice. "Cilj nam je bio da ojačamo Suvi Do prisustvom većeg broja Srba obzirom da su u toj mešovitoj sredini izraženi napadi na nealbance", rekao je on i najavio da će biti povećan broj autobuskih polazaka prema tom selu kako bi đacima i predškolcima bilo olakšano da odlaze u škole i obdaništa.

Pantić je naveo da je zgradu gradilo preduzeće "Kolašin" iz Zubinog Potoka, da je kvadrat koštao 280 evra i da je utrošeno oko 59 miliona dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track