U Prokuplju postavljeni novi direktori
Foto: Kurir

Smena

U Prokuplju postavljeni novi direktori

Srbija -
Zbog izbegavanja sukoba interesa dva novoizabrana rukovodioca, dosadašnji odbornici SNS-a, dali su ostavku na odborničke mandate

PROKUPLJE - Na sednici prokupačke Skupštine danas su smenjeni svi direktori javnih preduzeća i ustanova u tom gradu, kao i članovi upravnih odbora.

Skupštinska većina u Prokuplju je izabrala Novicu Radosavljevića za direktora Direkcije za izgradnju, Slavišu Atanaskovića za direktora JP ''Vodovod'', Gorana Šljivića za direktora Turističke organizacije, Nebojšu Vukadinovića za direktora Doma zdravlja, a njegovu suprugu Snežanu Vukadinović za direktorku centra za socijalni rad.

Izglasana je i smena članova upravnih odbora Direkcije za izgradnju, JP ''Gradski vodovod'', Doma zdravlja, gradske apoteke i turističke organizacije i na ta mesta izabrani su novi članovi iz redova vladajuće koalicije.

Zbog izbegavanja sukoba interesa dva novoizabrana rukovodioca, dosadašnji odbornici SNS-a, dali su ostavku na odborničke mandate, a odborničkoj grupi SNS priključila se dosadašnja odbornica DS-a Anita Vučković.

Lokalnu vlast u Prokuplju čini SNS sa 12 mandata, SPS sa devet, URS sa osam, uz podršku Pokreta za jug, Nove Srbije, DSS i Crnogorske partije, dok je u opoziciji samo DS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja