Dinkić s predstavnicima lokalne samouprave

Ministar finansija i privrede

Dinkić s predstavnicima lokalne samouprave

Srbija -
Ministar će gradonačelnicima govoriti o Predlogu zakona o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga i Predlogu zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama

BEOGRAD - Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić predstaviće Predlog zakona o budžetu za 2013. godinu i set pratećih ekonomskih zakona danas na sednici Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština (SKGO) u Beogradu.

Ministar Dinkić će gradonačelnicima i predsednicima opština će govoriti o najvažnijim propisima za lokalnu samoupravu, a to su Predlog zakona o uslovnom otpisu kamata i mirovanju poreskog duga i Predlog zakona o rokovima izmirenja novčanih obaveza u komercijalnim transakcijama.

Osnovni cilj sastanka je da u direktnom razgovoru sa Dinkićem i predstavnicima Ministarstva finansija i privrede budu razmotrena predložena zakonska rešenja i da se eventualno upute amandmani ili predlozi za njihovo unapređenje pre početka rasprave u Narodnoj skupštini. Zbog važnosti navedenih pitanja, kako je najavljeno, sednici Predsedništva SKGO prisustvovaće i predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave, saopšteno je iz SKGO.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track