DS: Naši odbornici na funkcijama u SO da vrate mandate
Foto: Damir Dervišagić

Gornji Milanovac

DS: Naši odbornici na funkcijama u SO da vrate mandate

Srbija -
Predsednik SO Mihailo Vučetić i šef odborničke grupe u lokalnom parlamentu Mileta Vulović su najodgovorniji za totalni izborni neuspeh, rekao potpredsednik Opštinskog odbora DS Dobrosav Lazarević

GORNJI MILANOVAC - Članovi Demokratske stranke danas su zatražili da njihovi odbornici na funkcijama u Skupštini opštine vrate odborničke mandate zbog izuzetno loših izbornih rezultata.Potpredsednik Opštinskog odbora DS Dobrosav Lazarević rekao je da su predsednik Skupštine opštine Mihailo Vučetić i šef odborničke grupe u lokalnom parlamentu Mileta Vulović najodgovorniji za "totalni izborni neuspeh".

"Oni su se i u prethodnom periodu, kada smo osvojili 12 odborničkih mesta, nalazili na ovim funkcijama što su zadržali i u sadašnjoj koaliciji sa Socijalističkom partijom, iako imamo samo šest odbornika i logično je da vrate svoje mandate", izjavio je Lazarević.

On je rekao da je Vulović predsednik Opštinskog odbora i da svi lokalni funkcioneri demokrata treba da podnesu ostavke, jer su "građani najbolje ocenili" njihov rad u prethodnom periodu.

Kako je izjavio predsednik Skupštine opštine Mihailo Vučetić "to je unutarstranačko pitanje i ne rešava se preko medija".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track