Policajac vratio 5.000 dinara koje je našao na bankomatu

Pošteni nalazač

Policajac vratio 5.000 dinara koje je našao na bankomatu

Srbija -
Darko Jovanović, komunalni policajac iz Kruševca, pronašao je na bankomatu pošte 5.000 dinara i karticu sa raspoloživih 16.000 dinara koja je danas vraćena vlasniku

KRUŠEVAC - Darko Jovanović, komunalni policajac iz Kruševca, pronašao je na bankomatu pošte 5.000 dinara i karticu sa raspoloživih 16.000 dinara koja je, zahvaljujući njemu, danas vraćena vlasniku, rekao je načelnik komunalne policije Jovica Vesić.

Kada je pošteni nalazač prišao bankomatu, na njemu je pisalo da je na raspolaganju 16.000 dinara, objašnjava načelnik komunalne policije i dodaje da je komunalni policajac najpre mislio da je bankomat neispravan, međutim, posle nekoliko sekundi, osim kartice, bankomat je izbacio i 5.000 dinara.

"Jovanović je uzeo karticu i novac i vratio ga šefu kruševačke Pošte, a danas smo dobili informaciju da je novac stigao i do vlasnice", kaže Vesić koji napominje da ovo nije prvi put da komunalni policajci nađu novac i vrate ga vlasniku.

Dva komunalna policajca su pre tri meseca nagrađena sa 10 odsto plate, a na isti način biće nagrađen i Darko Jovanović, rekao je Vesić koji kaže da je ponosan na zaposlene, te da je takvu njihovu reakciju i očekivao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track