Milojević i Milić kandidati za načelnike Gradske uprave

Kragujevac

Milojević i Milić kandidati za načelnike Gradske uprave

Srbija -
Jasna Milojević je diplomirani ekonomista i dosadašnji načelnik Gradske uprave za finansije, a Zlatko Milić diplomirani pravnik i dosadašnji sekretar Gradskog veća

KRAGUJEVAC - Komisija za izbor kandidata za načelnike gradskih uprava u Kragujevcu predložila je Gradskom veću za načelnika uprave za budžet i poreske prihode Jasnu Milojević, a za načelnika za poslove lokalne samouprave i opšte uprave Zlatka Milića, objavljeno je danas na sajtu grada.Milojević je diplomirani ekonomista iz Kragujevca i dosadašnji načelnik Gradske uprave za finansije, a Milić diplomirani pravnik i dosadašnji sekretar Gradskog veća.

Konkurs za izbor načelnika gradskih uprava u Kragujevcu istekao je 6. decembra, a nakon detaljnog razmatranja prijava i dokumentacije Komisija je ocenila da su podnete tri prijave sa kompletnom dokumentacijom i da sva tri akndidata ispunjavaju uslove konkursa.

Za načelnika Gradske uprave za budžet i poreske prihode konkurisala su dva kandidata Jasna Milojević i Vlada Živanović, a za načelnika za poslove lokalne samouprave i opšte uprave samo Zlatko Milić.Komisija je jednoglasno donela odluke o izboru kandidata koje je uputila Gradskom veću na odlučivanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track