Nagrade za najbolje prokupačke studente i učenike
Foto: Milen Djordjevic

Prokuplje

Nagrade za najbolje prokupačke studente i učenike

Srbija -
Drago mi je što iz godine u godinu ima sve više đaka i studenata koji ispunjavaju uslove, jer od dobrih studenata nastaju dobri akademci, rekao predsednik Fonda za finansiranje talenata Opštine Prokuplje dr Nebojša Čolović

PROKUPLJE - Predsednik Fonda za finansiranje talenata Opštine Prokuplje dr Nebojša Čolović uručio je danas nagrade najboljim studentima, koji imaju prosek ocena preko devet, kao i učenicima koji su osvajali nagrade na državnim takmičenjima.

"Drago mi je što iz godine u godinu ima sve više đaka i studenata koji ispunjavaju uslove, jer od dobrih studenata nastaju dobri akademci, koji će graditi i razvijati zemlju i svoju opštinu", rekao je Čolović.

Skup je pozdravio i predsednik Opštine Prokuplje dr Ljubiša Đurković i rekao da je Opština i u ovoj finansijski teškoj godini pronašla sredstva da nagradi najbolje.

"Ovo je mali znak pažnje za vaše školovanje i usavršavanje", rekao je Đurković i dodao da će se Opština Prokuplje truditi da očuva tradiciju nagrađivanja najboljih.

Ove godine najbolji studenti nagrađeni su sa po 15.000 dinara, dok su osvajači prvih mesta na državnim takmičenjima nagrađeni sa po 20.000 dinara, drugoplasirani su dobili po 15.000, a osvajači trećih nagrada po 10.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track