U Srbiji do 10 stepeni, od subote zahlađenje

Kao da je proleće

U Srbiji do 10 stepeni, od subote zahlađenje

Srbija -
U Beogradu jutro maglovito sa slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab, jugoistočni, jutarnja temperatura oko -2, najviša dnevna oko 8 stepeni

BEOGRAD - U Srbiji će u sredu 2. januara biti pretežno sunčano sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 10 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Ujutro će biti mestimično maglovito i hladno sa slabim i umerenim mrazem, a magla ili niska oblačnost će se zadržati i duže tokom dana po kotlinama i nižim predelima.

U ostalim krajevima pretežno sunčano, vetar slab, južni i jugoistocni. Jutarnja temperatura od -9 do -2, najviša dnevna od 6 do 10 stepeni, u maglovitim predelima hladnije. Uveče na severu, tokom noći i u ostalim krajevima umereno naoblačenje.

U Beogradu jutro maglovito sa slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab, jugoistočni, jutarnja temperatura oko -2, najviša dnevna oko 8 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak i petak ponegde biti kiše, a u planinama snega.

Od subote se očekuje pad temperature, sa snegom u nižim predelima, naročito na istoku Srbije. Zahlađenje će trajati do utorka.

U petak i za dane vikenda vetrovito, sa pojačanim severnim vetrom. Od utorka do kraja perioda suvo, uglavnom sunčano i malo toplije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track