ČUDO U NS POŠTI: Službenica zaključala građane!

Nisu hteli da odu

ČUDO U NS POŠTI: Službenica zaključala građane!

Srbija -
Službenica u jednoj novosadskoj pošti zaključala u šalter-sali nekoliko građana koji su stajali u redu i pozvala policiju, jer su oni protestovali što dugo čekaju

NOVI SAD - Službenica u jednoj novosadskoj pošti zaključala je sinoć u šalter-sali nekoliko građana koji su stajali u redu i pozvala policiju, jer su oni protestovali što dugo čekaju.

Jedan od građana koji je bio u pošti Gabor Lepeš rekao je da je u redu čekao 45 minuta, kada je službenica nekoliko minuta pre 19 sati kazala da je šalter zatvoren. "Zamolili smo je da nas primi, da će joj to oduzeti još samo nekoliko minuta, a da mi čekamo već dugo u redu. Pitali smo je zašto nam nisu rekli da nemaju vremena za sve nas pa bismo došli sutra, ali ona nije odgovorila već je rekla da napustimo poštu", ispričao je Lepeš.

On je rekao da je većina građana već otišla iz pošte, ali da je službenica nakon kratke rasprave zaključala preostale i nije im dala da izađu dok ne dođe policija. "Pozvali smo i mi policiju i rekli da nam je ugroženo pravo na kretanje i da smo zaključani u pošti", rekao je Lepeš. Nakon uviđaja, policija je legitimisala svih pet građana koji su nakon toga pušteni iz pošte.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track