Turistička ponuda Srbije na sajmu u Istanbulu

Turistička ponuda Srbije na sajmu u Istanbulu

Srbija -
Na štandu će biti predstavljena celina turističke ponude Srbije, sa posebnim naglaskom na ponudi tura vezanih za kulturu, kratke odmore u gradovima, aktivni odmor u prirodi, festivale, Dunav, kampove

BEOGRAD - Turistička organizacija Srbije (TOS) predstavila je turističke potencijale naše zemlje na sajmu turizma EMITT u Istanbulu, koji je počeo danas i trajaće do 27 januara.TOS je na sajmu nastupio zajednički sa Turističkom organizacijom Beograda, Privrednom komorom Beograda i turističkim agencijama "Glob Metropoliten", "Omnitours" i "Fogg Travel Club".

Na štandu će biti predstavljena celina turističke ponude Srbije, sa posebnim naglaskom na ponudi tura vezanih za kulturu, kratke odmore u gradovima, aktivni odmor u prirodi, festivale, Dunav, kampove.

Sajam u Istanbulu je prilika da se promovišu skijanje i posete banjama, pri čemu će biti ponuđena i tura koja kombinuje posetu gradskom centru, Kopaoniku i Vrnjačkoj banji, kao i Novom Pazaru kao destinaciji koja tradicionalno gravitira ka turskom tržištu.

Prema zvaničnim podacima Zavoda za statistiku Srbije, našu zemlju je u periodu januar - novembar 2012. godine posetilo više od 20.114 turskih turista, što je osam odsto više u odnosu na isti period prošle godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track