ŠUT-KARTA PUTEM SMS: Raspušten odbor DS u Šapcu

Bez objašnjenja

ŠUT-KARTA PUTEM SMS: Raspušten odbor DS u Šapcu

Srbija -
Već je zakazan sastanak gradskog odbora DS u Šapcu na kome će članovi odlučiti da li ostaju u stranci ili će je napustiti zbog toga što je DS prestala da bude demokratska, kao i zbog nezadovoljstva načinom na koji Dragan Đilas vodi stranku, naveo predsednik GO DS u Šapcu Miodrag Filipović

ŠABAC - Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Šapcu raspušten je danas odlukom glavnog odbora centrale stranke, a za poverenika demokrata u tom gradu određen je Borko Stefanović.

Po odluci organa stranke, članovi gradskog odbora u Šapcu, njih 98, obavešteni su o raspuštanju tog odbora sms porukom u kojoj Stefanović navodi da "neki bivši funkcioneri demokrata rade protiv stranke i nanose joj nemerljivu štetu" i da će članstvo biti obavešteno narednih dana o budućim koracima.

Predsednik gradskog odbora DS u Šapcu Miodrag Filipović potvrdio je da je ta informacija stigla u stranku putem mejla, ali da u njoj nije bilo daljeg objašnjenja.

On je naveo da je za večeras već zakazan sastanak gradskog odbora DS u Šapcu na kome će članovi odlučiti da li ostaju u stranci ili će je napustiti "zbog toga što je DS prestala da bude demokratska i nosilac demokratskih promena, kao i zbog nezadovoljstva načinom na koji Dragan Đilas vodi stranku".

Večerašnjem sastanku gradskog odbora šabačkih demokrata prisustvovaće i bivši član DS Dušan Petrović, kao i narodni poslanici koji su pristupili novoformiranoj poslaničkoj grupi u Skupštini Srbije "Zajedno za Srbiju".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track