Veliki odron zatrpao put kod Kuršumlije

Otežan saobraćaj

Veliki odron zatrpao put kod Kuršumlije

Srbija -
Saobraćaj u selu Vlajna, na putu ka Lukovskoj banji, otežan je zbog velikog odrona, desetog u proteklih nekoliko dana na putevima u opštini Kuršumlija

KURŠUMLIJA - Saobraćaj u selu Vlajna, na putu ka Lukovskoj banji, danas je otežan zbog velikog odrona, desetog u proteklih nekoliko dana na putevima u opštini Kuršumlija, rečeno je u Direkciji za izgradnju.

Veći deo puta u selu Vlajna zatrpan je odronom i obezbeđuje ga saobraćajna policija, a u Direkciji za izgradnju su kazali da očekuju da će tokom dana taj putni pravac biti osposobljen za neometan saobraćaj.

"Zbog obilnih kiša i pošto je Kuršumlija brdsko-planinsko područje, a putevi se usecaju između planina, bilo je i očekivano da se dogode veliki odroni na putevima, ali ih očekujemo i u narednom periodu", kazao je direktor Direkcije Goran Đorđević.

Osim puta prema Lukovskoj banji, svi drugi putevi su trenutno prohodni i bezbedni za sobraćaj, dodao je direktor Direkcije za izgradnju.

Zaposleni u Direkciji za izgradnju prate situaciju na terenu, jer je izvesno da se posle obilnih kiša dogode odroni na važnim putnim pravcima, kao kroz teritoriju opštine Kuršumlija. Proteklog vikenda zbog odrona na putevima bilo je zastoja na magistralnom putu Niš-Priština i na putu prema Kopaoniku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja