Najnovije vesti

LESKOVAC: Gradonačelnik zatražio pomoć svojih prethodnika
Foto: KURIR

U cilju razvoja grada

LESKOVAC: Gradonačelnik zatražio pomoć svojih prethodnika

Srbija
Jedan od najstarijih učesnika skupa, bivši predsednik opštine Leskovac Vojislav Stamenković, naveo je da grad ima potencijala za razvoj konfekcije, lake metalurgije i poljoprivrede, dok je Aleksandar Pejčić zatražio formiranje više opština na teritoriji Leskovca

LESKOVAC - Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zatražio je danas od svojih prethodnika savete i pomoć u cilju razvoja grada.

 

Cvetanović je na sastanku s desetak bivših predsednika opštine i nekoliko bivših načelnika Jablaničkog okruga istakao da se nova vlast u Leskovcu proteklih meseci bavila vraćanjem nasleđenih dugovanja, a od bivših kolega zatražio je da pomognu lokalnom rukovodstvu u stvaranju "privrednog, kulturnog i društvenog iskoraka Leskovca".

 

Jedan od najstarijih učesnika skupa, bivši predsednik opštine Leskovac Vojislav Stamenković, naveo je da grad ima potencijala za razvoj konfekcije, lake metalurgije i poljoprivrede, dok je Aleksandar Pejčić zatražio formiranje više opština na teritoriji Leskovca.

 

Ovo je prvi sastanak na kome gradonačelnik ili predsednik opštine Leskovac traži mišljenje i pomoć svojih bivših kolega u cilju razvoja grada.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...