Izgorela radnja Uradi sam u Novom Sadu
Foto: Nikola Milićević

Vatrena stihija

Izgorela radnja Uradi sam u Novom Sadu

Srbija -
Požar gasilo čak 39 vatrogasaca u 13 vozila. Vatrogasci su i dalje na licu mesta i najverovatnije će ceo dan raditi na gašenju
1 / 7 Foto: Nikola Milićević

NOVI SAD - Robna kuća "Uradi sam" na novosadskom Novom naselju noćas je u potpunosti izgorela, ali srećom, povređenih u požaru nije bilo.

Uprkos pravovremenoj intervenciji vatrogasaca, nije sprečeno urušavanje većeg dela zgrade, a očevici događaja primetili su da je plamen prvo zahvatio jedan deo zgrade, a zatim se proširio na ceo objekat koji se prostire na četiri hiljade kvadratnih metara.

Vatrogasci su u 02.10 dobili dojavu da iz objekta “Uradi sam” na Bulevaru vojvode Stepe izlazi dim. Na lice mesta odmah su upućena tri vozila sa deset vatrogasaca.

- Kada smo stigli, požar je bio u razbuktaloj fazi, te su nam u pomoć pristigla još tri vozila i tri vatrogasca. Iako su novosadski vatrogasci bili u u punom sastavu, bili su svesni da neće moći da ugase buktinju, pa su u pomoć pozvali kolege iz pet jedinica Južnobačkog okruga, tako da je požar sinoć gasilo 39 vatrogasaca u 13 vozila – saznajemo u Vatrogasnoj brigadi u Novom Sadu.

Vatrogasci su i dalje na licu mesta i najverovatnije će ceo dan raditi na gašenju. Na terenu su istražni organi, koji će uraditi uviđaj, a za sada nema tačne informacije šta je uzrok požara, mada se spominje neispravnost električnih instalacija.

http://www.youtube.com/watch?v=IVDT5_5cNLA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track