U Topoli u sredu dan žalosti
Foto: Vijesti.me

U Topoli u sredu dan žalosti

Srbija -
Povodom tragične smrti u saobraćajnoj nesreći troje meštana Topole sutra je u tom gradu dan žalosti, odlučili su nadležni u toj opštini

TOPOLA - Povodom tragične smrti u saobraćajnoj nesreći troje meštana Topole sutra je u tom gradu dan žalosti, odlučili su nadležni u toj opštini.

Troje meštana Topole Nada Kakašić (44), njen sin Marko Ignjatović (25) i njegova devojka Neda Popović (26) izgubili su život u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori koja se dogodila u nedelju 26. maja, na putu Žabljak-Šavnik, ispred tunela Ivice.

Pored troje nastradalih u vozilu marke „fiat” nalazili su se i Nadina sestra Biljana Jovović (41) i njen suprug Zoran (44), koji su u toj nesreći povređeni. Povređen je i Milenko Ćosović (31) vozač automobila marke „pasat” nikšićkih registarskih oznaka, a koji se sudario sa automobilom marke „fiat”

Sahrana Nade Kakašić, Marka Ignjatovića i Nede Popović zakazana je za sutra u 13 sati. Opština Topola je porodicama nastradalih uputila najdublje saučešće povodom tragedije koja je zadesila njihove najmilije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track