DIVLJAČKI: Ničićeve gorile pretukle članove SNS!
Foto: FONET

Varnice

DIVLJAČKI: Ničićeve gorile pretukle članove SNS!

Srbija -
Članovi SNS optužili aktiviste URS iz tog grada da su upali u prostorije naprednjaka s ciljem da osujete kampanju za lokalne izbore, dok funkcioner URS to demantuje

ZAJEČAR - Vatrene ulice.Zaječarski SNS optužio je juče aktiviste URS iz tog grada da su upali u prostorije naprednjaka s ciljem da osujete njihovu kampanju za lokalne izbore. Nisu se pri tom libili da upotrebe pesnice kao svoj najjači argument!U SNS tvrde da se prvi fizički nasrtaj dogodio u subotu, dok su lepili plakate s likom Aleksandra Vučića.

- Međutim, ursovcima to nije bilo dovoljno, pa je tridesetak aktivista, Boškovih batinaša, upalo u izborni štab, u kojem je sedelo nekoliko devojaka i radilo svoj posao - priča za Kurir narodni poslanik SNS Stefan Zankov.- Među njima su bili i bivši predsednik Skupštine Grada i narodni poslanik Ivan Joković i bivši član Gradskog veća iz URS Milko Todorović. Boško na taj način pokazuje da je spreman na sve kako bi odbranio dosadašnju fotelju, pa i da zavadi građane Zaječara - ogorčen je poslanik SNS.

Ničić je potvrdio da je do incidenta došlo, ali je demantovao da su u njemu učestovali članovi URS. On tvrdi da su prvi incident napravili naprednjaci iz Zemuna, koji su, kako kaže, pretukli nekoliko ursovaca.- Kad su naprednjaci mladića iz naše stranke teže povredili, okupila se grupa njegovih prijatelja iz Zaječara, koji nisu iz URS i zaista upala u prostorije SNS - da im kažu da prekinu s torturom. Nisu nikoga tukli - ispričao je Ničić.Ivan Joković iz URS kaže da je bio na licu mesta kad se to dogodilo, ali, kako tvrdi, s namerom da smiri situaciju i spreči tuču.(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja