NAGOMILANI PROBLEMI: Kuršumlija otvorila Narodnu kancelariju
Foto: Milen Đorđević

NAGOMILANI PROBLEMI: Kuršumlija otvorila Narodnu kancelariju

Srbija -
Narodna kancelarija predsednika opštine je osnovana sa ciljem da građani što brže i efikasnije rešavaju svoje probleme, kaže njne šef Milija Milenković

KURŠUMLIJA- U zgradi opštine Kuršumlija formirana je narodna kancelarija predsednika opštine u kojoj će raditi dva službenika. Šef Narodne kancelarije Milija Milenković kaže da će kancelarija raditi u interesu građana.

-Narodna kancelarija predsednika opštine je osnovana sa ciljem da građani što brže i efikasnije rešavaju svoje probleme. Tu pre svega mislim na socijalne probleme, zatim probleme na poboljšanju infrastrukture, pomoć pri rešavanju problema građana sa nekim institucijama, računajući i opštinu i slično-kaže Milenković i dodaje da će građani dobijati i pravnu pomoć.

Pojašnjavajući da predsednik opštine zbog svojih obaveza ne može uvek da primi građanima koji ima neki problem, Milenković ističe da će sada taj posao preuzeti Narodna kancelarija.-Vrata Narodne kancelarije će biti otvorena za sve građane. Mi ćemo evidentirati problem i pokušati odmah da ga rešimo. Ukoliko to ne možemo, naša služba će umesto građanina taj problem rešavati sa nadležnim službama ili institucijama u zavisnosti od problematike-kaže Milenković.Milenković pojašnjava da su problemi u državi veliki na svim nivoima i da su građani sve siromašniji, pa samim tim postoji potreba za ovakvom kancelarijom, koja će biti na usluzi građanima.

Brzi odgovoriMilenković pojašnjava da će Narodna kancelarija predsednika opštine uskoro otvoriti E-mail adresu na kojoj će građani moći da postavljaju pitanja.-Osim dolaska u kancelariju, građani će dobiti mogućnost da pitanje pošalju na našu E-mail adresu. Na ovaj način mogu da izlože i svoj problem. Obećavam da će odgovor dobiti u najkraćem mogućem roku-obećava Milenković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track