Deca zaposlenih letuju u krugu Fijatove fabrike!
Foto: Tanjug Printscreen

Za decu zaposlenih

Deca zaposlenih letuju u krugu Fijatove fabrike!

Srbija -
Boravak u fabrici osmišljen je za mališane od 6 do 10 godina koji će, od 24. juna do 31. jula, blizu svojih roditelja, na kreativan i edukativan način moći da provedu vreme pored jezera ili u učionicama

KRAGUJEVAC - Likovne, lutkarske, dramske radionice, balet, strani jezici, sportske igre i predstave samo su deo aktivnosti kojima će biti ispunjeni dani u poslednjoj nedelji juna i ceo jul za decu radnika zaposlenih u kompaniji Fiat Automobili Srbija (FAS).

Boravak u fabrici osmišljen je za mališane od 6 do 10 godina koji će, od 24.juna do 31.jula, u krugu fabrike, blizu svojih roditelja, na kreativan i edukativan način moći da provedu vreme pored jezera ili u učionicama.Direktor FAS Frančesko Čanča najavljuje da će u krugu fabrike tokom leta boraviti više od 600 dece zaposlenih u toj fabrici.

Dečaci i devojčice moći će da odaberu pravu aktivnost za sebe, počev od crtanja, glume, baleta, ritmičke gimnastike, do fudbala, badmintona i odbojke.Roditelji će za decu moći da odaberu i učenje jezika, a časovi kreativne radionice biće ispunjeni izradom predmeta koji imaju neku vezu sa kompanijom.Decu će, takođe, dva puta nedeljno zabavljati mađioničar i klovn, učestvovaće u interaktivnoj pozorišnoj predstavi, takmičiće se u turniru u badmintonu i fudbalu.

Prvim projektom ove vrste, kompanija Fiat Automobili Srbija nastoji da ojača vezu sa zaposlenima i pozitivnu atmosferu u kompaniji, ali i da istakne koliko je važno poštovanje radnika i njihovih porodica. Takođe, pažnja je usmerena i na razvoj sposobnosti dece radnika i način na koji mogu da kvalitetno provedu vreme tokom letnjeg raspusta, saopštila je kragujevačka kompanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track