RADOVI NA MOSTU: Veći deo Novog Sada u sredu bez vode

RADOVI NA MOSTU: Veći deo Novog Sada u sredu bez vode

Srbija -
Bez vode će ostati naseljena mesta:Bukovac, Kać, Budisava, Kovilj,Čenej, donji deo Petrovaradina i gornji deo Sremske Kamenice

NOVI SAD - Zbog radova na izgradnji Žeželjevog mosta, zbog kojih je neophodno i izmeštanje glavnog dovodnika sirove vode, bačka strana Novog Sada i većina prigradskih naselja u sredu, 26. juna, ostaće bez vode, saopšteno je iz Javno-komunalnog predužeća "Vodovod i kanalizacija".

U saopštenju se navodi da će na teritoriji Novog Sada vodu imati stanari prizemlja i stanova na prvim spratovima zgrada, dok viši spratovi uglavnom neće imati vodu.

"Bez vode će ostati naseljena mesta:Bukovac, Kać, Budisava, Kovilj,Čenej, donji deo Petrovaradina i gornji deo Sremske Kamenice", stoji usaopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija".

U cilju obezbeđivanja snadbevenosti građana pijaćom vodom JKP "Vodovod i kanalizacija" postaviće nekoliko cisterni u krugu Kliničkog centra Vojvodine u blizini većine bolnica, zatim kod Novosadskog porodilišta, kod Zatvora na Klisi, kod mesne zajednice u Sremskim Karlovcima, u centru Bukovca i u Bloku 8 u Petrovaradinu.

Radovi će u sredu trajati od 7 do 22 sata, a normalizacija vodosnabdevanja očekuje se u toku noći. Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" pozivaju građane da na vreme obezbede neophodne zalihe vode i unapred se izvinjavaju građanima zbog eventualnih problema koje se mogu pojaviti u periodu dok voda bude isključena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track