SNS: Prioritet imenovanje načelnika PU Novog Sada
Foto: Rts

Ugrožena bezbednost grđana

SNS: Prioritet imenovanje načelnika PU Novog Sada

Srbija -
Pitanje bezbednosti jeste prioritetno pitanje za SNS i sama pomisao da se vatreni okršaji dešavaju u blizini dečjih vrtića i škola unosi posebnu zabrinutost”, navedeno je u saopštenju.

NOVI SAD - Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu saopštio je danas da je pitanje bezbednosti u tom gradu prioritetno za SNS, pridružujući se zahtevima građana, gradonačelnika i političkih stranaka da što pre bude imenovan načelnik Policijske uprave u Novom Sadu.

Gradski odbor SNS “sa žaljenjem konstatuje da bezbednost u gradu nije na nivou na kojem bi morala da bude” i u saopštenju navodi da pitanje bezbednosti nije stranačko i da je zato neophodno da se sve stranke, pozicije i opozicije, ujedine u zahtevima koji će “ići prema Ministarstvu unutrašnjih poslova”, a u vezi sa imenovanjem načelnika policije.

“Pitanje bezbednosti jeste prioritetno pitanje za SNS i sama pomisao da se vatreni okršaji dešavaju u blizini dečjih vrtića i škola unosi posebnu zabrinutost”, navedeno je u saopštenju.

Gradski odbor SNS pozdravlja rešenost gradonačelnika Miloša Vučevića da pritiskom na čelne ljude države dovede do povećanja broja policijskih službenika u Novom Sadu, do imenovanja načelnika policije i da pozivanjem policije da “pročešlja svaki kvart” podigne nivo bezbednosti u gradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track