POPRAVKA KROVA: Prokišnjava nov bazen u Užicu
Foto: KURIR

Sanacija u toku

POPRAVKA KROVA: Prokišnjava nov bazen u Užicu

Srbija -
Krov po oceni stručne komisije nije napravljen propisno, jer je ugrađena neadekvatna instalacija zbog koje se javljao kondenz

UŽICE – Sanacija krova na novoizgrađenom zatvorenom bazenu u Užicu, koji je i posle svečanog otvaranja u oktobru prošle godine nedostupan kupačima, počela je ove sedmice.

“Sanaciju krova rade “Putevi Užice”, koji su bili izvođač radova. Krov po oceni stručne komisije nije napravljen propisno, jer je ugrađena neadekvatna instalacija zbog koje se javljao kondenz. Sanacija krova radi se zbog toga na teret “Puteva”, rekao je direktor JP”Veliki park “ Branko Bogićević.

Bogićević nije mogao da kalkuliše sa datumom početka rada bazena, ali je naglasio da se na to neće dugo čekati, jer je sanacija, posle skoro godinu dana, konačno počela.

U novoizgrađeni zatvoreni bazen u Užicu uloženo je oko 300 miliona dinara što državnih, što gradskih sredstava. Bivša gradska vlast na čelu sa Demokratskom strankom otvorila ga je na Dan grada - 9. oktobra prošle godine iako je bio nezavršen i neopremljen.

Novu vlast dočekali su problemi sa prokišnjavanjem krova i kondenzacijom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track