GORNJI MILANOVAC: Kradu i koševe sa terena
Foto: Dado Đilas

Vandali

GORNJI MILANOVAC: Kradu i koševe sa terena

Srbija -
Na gradskom košarkaškom igralištu u naselju Neškovića brdo prvo su polomljene metalne cevi kojima je bio pričvršćen koš, a zatim je odneta čitava konstrukcija

GORNJI MILANOVAC - Na meti lopova u rudničko-takovskom kraju često su sportski tereni odakle odnose golove i kompletnu metalnu konstrukciju sa košem, rečeno je u policiji u Gornjem Milanovcu.

Na gradskom košarkaškom igralištu u naselju Neškovića brdo prvo su polomljene metalne cevi kojima je bio pričvršćen koš, a zatim je odneta čitava konstrukcija. Kako je za agenciju Beta izjavio direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Božidar Vučetić, građani su prijavili da je polomljen koš i kada su radnici otišli da ga saniraju već je bio ukraden.

"Odmah smo reagovali i našoj ekipi su stanari rekli da su dvojica muškaraca u sred bela dana došli i natovarili čitavu konstrukciju na traktor i odvezli, uz obrazloženje da ga nose na popravku", rekao je Vučetić.Lomljenje metalne konstrukcije dovodi se u vezu sa krađom, jer se pričalo da su ga deca polomila kačeći se na koš, a ispoostavilo se da je to učinjeno kako bi bio lakše odnesen.

Pored metalne opreme na sportskim terenima na meti lopova su i saobraćajni znaci koje odnose za izgradnju metalnih ograda ili kapija. Samo u selu Srezojevci ukradeno je 17 saobraćajnih znakova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track