Čedina odbornica prešla u SNS

Opštinska skupština u Priboju

Čedina odbornica prešla u SNS

Srbija -
Isti korak su kao Valentina Novaković nedavno načinili i odbornici Demokratske stranke Srbije, njih petorica, tako da su naprednjaci znatno pojačali svoj odbornički klub

PRIBOJ - Odbornica LDP u Skupštini opštine Priboj Valentina Novaković potvrdila je da je napustila svoj odbornički klub i prešla u redove Srpske napredne stranke.

Ona nije želela da komentariše razloge svog postupka rekavši da očekuje zvanično saopštenje SNS. Isti korak su nedavno načinili i odbornici Demokratske stranke Srbije, njih petorica, tako da su naprednjaci znatno pojačali svoj odbornički klub.

Kako je izjavio predsednik OO SNS i predsednik opštine Priboj Lazar Rvović, svi koji prihvataju program koji je profilisala SNS u Vladi Srbije dobrodošli su u njene redove.

"Ona je mlada i perspektivna osoba koja je shvatila suštinu politike i programa koji sprovodi naša stranka, a to je, pre svega ekonomski oporavak zemlje i borba protiv kriminala i korupcije", naveo je Rvović. Inače, pribojski opštinski parlament broji 41odbornika. Vlast čini njih 30, odnosno koalicija okpljena oko SNS, a u opoziciji su SDP, Grupa građana "Najbolje za Priboj" i odbornici DŠ i LDP koji su ostali u redovima svojih partija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track