BAKA STUDENT: Somborka upisala fakultet u šestoj deceniji
Foto: Printskrin YT

Ostvarila san

BAKA STUDENT: Somborka upisala fakultet u šestoj deceniji

Srbija -
To je ljubav koja traje dugo godina, san koji si želeo da ostvariš, možda zvezda koja je bila nedostižna. Bila je tu na dohvat ruke, ali sam ja tek sada uspela da pružim ruku. Valjda ću je dohvatiti, kaže Vera Mlađan

SOMBOR - Da nikad nije kasno za važne životne odluke, a pogotovo za obrazovanje, potvrđuje primer Somborke Vere Mlađan koja je na društvenim mrežama poznata kao aktivna blogerka ali i kao najstariji student univerziteta Megatrend.

Završila srednju Ekonomsku školu, godinama radila u struci, a ona je firma propala. Posle toga bila je čistačica, kuvarica u vrtiću, zidarski pomoćnik i raznosač rešenja za porez.

Prošle godine, Vera je odlučila da uradi nešto više za sebe i porodicu i, u 53. godini života, upisala fakultet.Prvu godinu završila je sa prosekom nešto manjim od osam.

"To je ljubav koja traje dugo godina, nešto što si želeo, san koji si želeo da ostvariš, možda zvezda koja je bila nedostižna. Bila je tu na dohvat ruke, ali sam ja tek sada uspela da pružim ruku. Valjda ću je dohvatiti", kaže Vera.

Baka student ne ljuti se kada je tako zovu, a zbog predanosti u radu postala je omiljena među kolegama.

http://www.youtube.com/watch?v=VMWF7qD2gR8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja