(VIDEO) SUSRET SA SINOM I MAJKOM: Šarić se nakratko zadržao na aerodromu u Podgorici!
Foto: YT

Hapšenje narko-bosa

(VIDEO) SUSRET SA SINOM I MAJKOM: Šarić se nakratko zadržao na aerodromu u Podgorici!

Crna Hronika -
Susret Darka šarića sa majkom i sinom dogodio se u međunarodnoj zoni aerodromu posle čega su ga pripadnici BIA smestili u srpski avion i prebacili u Beograd
1 / 14 Foto: YT

PODOGRICA - Narko bos Darko Šarić, rano jutros je avionom prebačen iz jedne od zemalja Latinske Amerike u Crnu Goru gde je zvanično uhapšen i kasnije predat srpskim kolagama.

Primopredaja se dogodila na podgoričkom arodromu gde je Šarić iz jednog aviona ekspresno posle kratkotrajnog susreta sa porodicom prebačen u drugi avion i on je već oko 08.50 sati, u pratnji pripadnika srpske BIA, sletio na beogradski aerodrom, gde je protiv njega podignuto pet optužnica.

Kako je rečeno danas na konferenciji na novinare u Vladi Srbije Šarić je preko svog advokata kontaktirao srpske vlasti 23. februara ove godine i ponudio tri uslova, a jedan od njih je bila mogućnost da se vidi nakratko sa svojim sinom i majkom.

Ovaj uslov je ostvaren nakratko u međunarodnoj zoni aerodroma, posle čega je Šarić sproveden do srpskog aviona i prebačen u Beograd.

Nakon što je identifikovan u Policijskoj upravi Beograd, sproveden je u zgradu Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici gde je smešten u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Beogradu.

Sudeći prema fotografijama, Šarić je donekle izmenio izgled i deluje znatno mlađe. Uhapšeni narko bos se u toku bekstva u kojem se nalazi od 2010, kada je za njim raspisana međunarodna poternica i od kada mu se gubi svaki trag, možda podvrgao i manjem hirurškom zahvatu u kojem je dobio "novo lice". Na fotografijama se vidi da mu je podbradak manji, jagodice mnogo punije, a deluje kao i da je presađivao kosu.

http://www.youtube.com/watch?v=iMDCYN_9b3I

Foto: MUP CG
Foto: MUP CG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track