VIDOVNJAK DEDA MILOJE: Đavo vlada zemljom!

Čišćenje od zlih

VIDOVNJAK DEDA MILOJE: Đavo vlada zemljom!

Ludi svet -
Deda je prorekao da se niko loš neće izvući, ko ne pogine u ratu - umreće od bolesti, ko ne umre - stradaće od poplava i zemljotresa

Vidovnjak iz Pomoravlja, čuveni deda Miloje, koji je preminuo krajem prošlog veka, predvideo je pričajući o budućnosti sveta i Srbije, raspad SFRJ, građanski rat, ali i mnoge događaje današnjice.

Sve što se nama danas dešava, deda Miloje je objasnio na način da Bog čisti zemlju od zlih. Pustio je đavola na Zemlju da vidi ko su njegovi i da ih povede sa sobom kad dođe Strašni sud. Rekao je da se niko loš neće izvući, ko ne pogine u ratu - umreće od bolesti, ko ne umre - stradaće od poplava i zemljotresa. Na pitanje zna li do kada će živeti, deda Miloje je odgovorio: "Dok ne počne rat. Onda ću da izumrem". Umro je 1998. godine, pre nego što je počelo bombardovanje Srbije.

Kada je reč o klimatskim promenama, Miloje je prvi u svetu predvideo da će se ozonski omotač sve više otvarati, naročito prema zapadu. Naučnici su tvrdili da je "proboj" ozonskog omotača prolazna pojava i da nije opasan. Ipak, ispostavilo se da je to mnogo alarmantnije nego što su pretpostavljali.

Deda Miloje je rekao da će se ozonski omotač otvoriti kod broja 45. Nešto kasnije je nacionalna uprava za aeronautička i svemirska istraživanja ozvaničila da se ozonski omotač otvorio na 45 stepeni severne geografske širine.

Deda Miloje je takođe rekao da će zbog klimatskih promena stradati veliki broj ljudi, što se već dešava. Najveći broj nesreća je predvideo za američki narod. Takođe, mnoge nesreće će zahvatiti Francusku, Italiju i Englesku. Rekao je da će se "zemlja tresti" u Rusiji i Kini. Zemljom će zavladati teške bolesti koje će odneti mnoge živote. Sa neba će padati kamenje, ubiće mnoge ljude i srušiti gradove.

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track