PORODICE KOJE SU ODLIČNOM PRIPREMOM SPECIJALITETA OSVOJILE 50.000 DINARA! Završena još jedna nedelja "Majki i snajki"
Foto: Kurir televizija

kurir tv

PORODICE KOJE SU ODLIČNOM PRIPREMOM SPECIJALITETA OSVOJILE 50.000 DINARA! Završena još jedna nedelja "Majki i snajki"

Zabava -

Još jednoj nedelji je došao kraj, a porodice su svojim učinkom, odnosno ocenama ostalih učesnika i žirija koji sačinjavaju Raša Vlačić i Seka Aleksić osvojili određeno mesto.

Glavna nagrada, za prve dve porodice po broju osvojenih bodova, je 50.000 dinara, a ovo su timovi koji su se oprobali u kulinarskim veštinama.

PONEDELJAK

Dimitrijević – Beograd:

Majka Slavica: Dolazi iz Beograda. Slavica je profesor matematike u penziji. Predavala je u Osnovnoj školi. U slobodno vreme voli da slika, da peva, bavi se lajf koučingom, reiki master je. Što je starija sve više uživa u kuhinji i voli sve da sprema. Omiljeno jelo su joj sarmice sa kiselim kupusom. Snajka Danka: Dolazi iz Mladenovca. Studira dizajn tekstila i odeće. Pravi svoje revije i bavi se modom. U slobodno vreme voli da slika na platnu i da piše prozu. Voli da sprema slatkiše. Najviše voli da jede sataraš i starinske oblande. Sin Nikola: Dolazi iz Beograda. Po zanimanju je konobar. U slobodno vreme ide u teretanu. Često sa drugovima igra fudbal. Ne voli da kuva. Omiljeno jelo mu je testenina na sve načine.

UTORAK

Vranjković – Beograd:

Majka Božica: Živi na Novom Beogradu, ali je rođena u Dalmaciji. Penzionerka je, a ranije je radila kao službenica. Voli da kuva i da šeta u slobodno vreme. Tokom leta voli da ide u svoju vikendicu na Avali. Najčešće sprema tradicionalna jela, šnicle, pasulj, čorbe, musaku, itd. Najviše voli da jede povrće sa malo mesa i salate. Snajka Slađana: Iz Beograda je. Bavi se ugostiteljstvom, a tokom leta odlazi na primorje. Prošle godine je radila u CG, a ove godine planira u HR. U slobodno vreme voli da putuje, da šeta, da čita knjige, sluša muziku i druži sa prijateljima. Voli da kuva, ali nije vešta, još uvek uči. Najviše voli da sprema palačinke i prženice jer joj je to najlakše, a omiljeno jelo joj je musaka. Sin Nikola: Iz Beograda je. Radi privatno u jednoj firmi. U slobodno vreme voli da vežba u teretani. Ne kuva gotovo nikada. Njegovo omiljeno jelo je meso sa roštilja. Sa Slađanom se upoznao na rođendanu zajedničkog prijatelja.

SREDA

Tomašević – Beograd:

Majka Jasmina: Dolazi iz Beograda. Po zanimanju je trgovac. U slobodno vreme voli da čita knjige, gleda filmove. Nekada je bila radio voditelj. Voli da kuva, a najviše voli da sprema pohovane šnicle. Upravo pohovane šnicle su joj i omiljeno jelo, a pored toga obožava i punjene paprike, sarme, musaku, špagete. Snajka Maja: Dolazi iz Beograda. Student je Više saobraćajne škole. Obavlja honorarne poslove preko omladinske zadruge. U slobodno vreme voli da sluša muziku i sređuje kuću. Najviše voli da jede slatkiše. Solidna je kuvarica, a najviše voli da sprema slatkiše.

Sin Đorđe: Iz Beograda je. Bavi se ugostiteljstvom, tačnije radi kao kuvar. U slobodno vreme voli da čita, da gleda fimove, ali naviše od svega voli da zajedno sa društvom gleda sportska dešavanja. Najviše voli da priprema razne vrste pasta i to ujedno najviše voli da jede.

ČETVRTAK

Damjanović – Beograd:

Majka Gordana: Dolazi iz Beograda. Penzioner je. Bila je trgovac pri vojsci. U slobodno vreme voli da sluša muziku i čuva unuku. Kuva od desete godine i obožava da kuva. Voli skoro sva slana jela Snajka Ernesa: Dolazi iz Beograda. Radi u prodavnici. U slobodno vreme voli da šeta, sluša muziku, da se druži sa prijateljima. Voli da kuva, najviše slana jela. Omiljeno jelo joj je pohovana piletina. Sin Toma: Iz Beograda. Po struci je mašinski tehničar. U slobodno vreme igra šah sa prijateljima i čita. Ne kuva gotovo nikada. Veruje da njegova majka bolje sprema nego žena jer je iskusnija.

PETAK

Kostić – Beograd:

Majka Dragana: Dolazi iz Beograda. Penzioner je. Pre penzije je radila u ugostiteljstvu. U slobodno vreme voli da kuva, da šeta, da provodi vreme sa unucima i da ide u pozorište. Voli da kuva, a najviše pohovana jela, sarme, pasulj. Ljubitelj je slatkiša. Snajka Nives: Dolazi iz Obrenovca. Po zanimanju je kozmetičar. U slobodno vreme voli da piše, sluša muziku, čita knjige i šeta. Nije ljubitelj kuvanja, to radi samo kada mora. Omiljeno jelo joj je rižoto. Sin Nikola: Iz Beograda je. Po zanimanju je magacioner. U slobodno vreme voli da se druži i da provodi vreme u prirodi. Ne kuva često jer to uvek rade njegova majka i žena. Najviše voli domaća jela.

Ovonedeljni pobednici su porodice Kostić i Damjanović, oni su svojim umećem osvojile najviše ocene, a tabela izgleda ovako:

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track