KAKO DA UŠTEDITE UZ IDEALNA PROLEĆNA SNIŽENJA?
Foto: Promo

KAKO DA UŠTEDITE UZ IDEALNA PROLEĆNA SNIŽENJA?

Zabava -

Postoje periodi u godini kada po nekim nepisanim pravilima počnemo da razmišljamo o tome šta možemo promeniti u svom domu, a proleće je svakako jedan od njih. Ukoliko želite da spojite lepo, korisno, pa i povoljno, onda su kupovine za vreme akcijskih sniženja idealno rešenje, a Forma Ideale vam nudi mogućnost da u periodu od 13. marta do 8. aprila odaberete neki od komada nameštaja čija će kupovina osvežiti vaš dnevni boravak, spavaću sobu, predsoblje, dečiju sobu ili trpezariju i kuhinju, a da pri tome ostvarite i značajnu uštedu.

Forma Ideale
foto: Promo

Bilo da se odlučite za kupovinu u jednom od 40 salona Forma Ideale koji se nalaze u 36 gradova u Srbiji (porodajnu mrežu pogledajte OVDE ili iz udobnosti svog doma, putem Forma Ideale Internet prodavnice na sajtu www.formaideale.rs, možete iskoristiti povoljnosti akcije IDEALNA PROLEĆNA SNIŽENJA . Ono što dodatno može obradovati sve lojalne kupce Forma Ideale je dodatnih 5% sniženja uz Loyalty karticu, a ukoliko vi želite dodatnih 5% na vašu kupovinu, na sajtu Forma Ideale možete pogledati uputstva kako možete doći do svoje Loyalty kartice.

Pre nego što sami pogledate kakvu uštedu vam nude IDEALNA PROLEĆNA SNIŽENJA izdvajamo ono što bi posebno moglo da vas obraduje iz aktuelne akcijske ponude Forma Ideale.

Ukoliko vaša dnevna soba traži osveženje ili je vreme da zamenite dotrajali trosed, predlog za idealnu kupovinu je ležaj TEO K, u četiri dezena, koji tokom aktuelne akcije iznosi samo 23.990 dinara. Pored toga što je moderan, ovaj ležaj je i idealan komad nameštaja za trenutke druženja, okupljanja sa porodicom i prijateljima, a odličan je i zbog toga što se veoma lako može transformisati u ležaj za spavanje, komfornih dimenzija 190x130 cm.

Forma Ideale
foto: Promo

Za ljubitelje ugaonih garnitura Forma Ideale ima rešenje, a to je komforna, moderna, a izuzetno povoljna ugaona garnitura GALAXY čija je akcijska cena 57.990 dinara. I ovaj komad nameštaja, pored dimenzija koje će odgovarati višečlanim porodicama, ima mogućnost pretvaranja u prostran ležaj za spavanje (215x125 cm) sistemom obaranja naslona, što ga čini pravim izborom.

Opremanje malih kuhinja i ograničenog trpezarijskog prostora može biti veliki izazov, a tokom ove mesečne akcije Forma Ideale vam među artiklima sa najboljim cenama nudi kuhinju ISKRA 120 (120 cm širine), sa radnom pločom, po ceni od 17.990 dinara, a trpezarijski sto koji ne zahteva mnogo prostora, a izuzetno je moderan i praktičan jeste trpezarijski sto DOMUS 130, koji je dostupan u pet dezena, po ceni od 6.990 dinara, tako da ga lako možete uklopiti u svaku trpezariju.

A kako vam ne bismo otkrili previše, daćemo vam samo još jedan odličan predlog.

Forma Ideale
foto: Promo

Tokom trajanja aktuelne akcije u Forma Ideale salonima i Internet prodavnici, možete odabrati i ormar ili garderober i ulepšati, ali i urediti svoju spavaću sobu. Samo jedan od sjajnih predloga je ormar VARADERO 4K1O koji je dostupan po ceni od 21.990 dinara i trenutno je na akcijskom popustu od 45%. Dizajn ovog ormara u kombinaciji dekora artisan hrasta i bele odgovara svakom modernom domu, a upotrebni prostor iskoristićete na najbolji mogući način, jer poseduje pregrade u levom i garderobnu šipku u desnom delu, te omogućava da se uredno odloži dosta garderobe. Prostrano ogledalo ne samo što je praktično, već će i estetski obogatiti vašu spavaću sobu.

Sve ostale povoljnosti koje ova akcija pruža možete pogledati na sajtu Forma Ideale, gde možete preuzeti i aktuelni akcijski PDF katalog.

Ono što nikako ne bi trebalo da zaboravite jeste da vam je kupovina u salonima i Internet prodavnici Forma Ideale dodatno olakšana mogućim plaćanjem na odloženo, a tu su i sve povoljnosti i uslovi kupovine.

I na kraju šta reći više, osim, vreme je za akciju!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track