IQOS SLAVI DECENIJU predstavljajući NOVU ILUMA NEON PURPLE LIMITIRANU SERIJU
Foto: Promo

IQOS SLAVI DECENIJU predstavljajući NOVU ILUMA NEON PURPLE LIMITIRANU SERIJU

Zabava -

Ova 2024. godina posebna je za IQOS, jer se proslavlja 10 godina postojanja ovog proizvoda u svetu. IQOS je od samog početka predvodnik promena u duvanskoj industriji, jer je punoletnim pušačima ponudio bolji izbor od nastavka tradicionalnog pušenja cigareta. Osim inovativne tehnologije koja omogućava zagrevanje duvana bez duvanskog dima i pepela, kontinuirano se unapređuju dizajn i tehnološke karakteristike IQOS-a, čime se unapređuje korisničko iskustvo i doprinosi stvaranju sveta bez duvanskog dima.

Ove godine, kompanija Philip Morris International sa ponosom ističe da zajednica korisnika IQOS-a broji više od 28,6 miliona korisnika, dok je 20,8 nekadašnjih pušača cigarete potpuno zamenila ovim boljim rešenjem.

OČARAVAJUĆA ENERGIJA BOJA

Kako bi obeležili ovaj značajan jubilej, lansirana je novu limitirana serija - IQOS ILUMA NEON PURPLE, koja donosi inovativnu tehnologiju i jedinstven dizajn. Nakon uspešnog lansiranja IQOS ILUMA uređaja u septembru prošle godine i prve limitirane serije ILUMA STARDRIFT, sada je vreme za još jednu uzbudljivu ediciju.

IQOS ILUMA NEON PURPLE više je od uređaja, jer simbolizuje napredak, oslikava vaš stil i govori o pozitivnim promenama. Ova limitirana serija dolazi u tri vrste poznatih IQOS ILUMA uređaja: IQOS ILUMA PRIME Limited Edition Neon Purple, IQOS ILUMA Limited Edition Neon Purple i IQOS ILUMA ONE Limited Edition Neon Purple. Svaki uređaj krasi intenzivna neon ljubičasta boja i metalni sjaj aluminijumske završne obrade, spajajući inovaciju, stil i energiju.

IQOS
foto: Promo

PRESTIŽNA NAGRADA ZA DIZAJN ZA 2022.

Inovativni dizajn nove NEON PURPLE serije prepoznat je i nagrađen prestižnom Red Dot nagradom za dizajn 2022. godine. Red Dot Design nagrada je međunarodno priznato takmičenje koje slavi izvrsnost u dizajnu i funkcionalnosti proizvoda. IQOS ILUMA NEON PURPLE osvojio je ovo priznanje zahvaljujući svojoj izvanrednoj estetici i naprednoj tehnologiji.

Ovaj uređaj za zagrevanje duvana kombinuje estetiku sa naprednom tehnologijom. Maštovitost i kreativnost ogleda se u neonskim bojama – u nijansi ljubičaste, dok unutrašnjost ima magentski sjaj.

IQOS
foto: Promo

SLAVLJE UZ SPEKTAKULARNE DOGAĐAJE

Proslava 10. rođendana IQOS-a obuhvatće niz događaja i aktivnosti. Prvi u nizu je veliki event koji je održan 21. maja u beogradskim Silosima.

Sa fenomenalnim muzičarma - Markom Nastićem i Anom Ćurčin, spojio se inovativan zvuk i energija boja koje oslobađa ova nova limitirana serija. Posetioci su uživali u muzici, vizuelnim instalacijama, i po prvi put videli i imali priliku da kupe ILUMA NEON PURPLE uređaje.

Najlojalniji korisnici, članovi IQOS & Friends zajednice, nagrađeni su posebnim aktivnostima, uključujući NEON PAINTING PARTY u IQOS butiku u TC Galerija u Beogradu 20. maja. Ova jedinstveno umetničko veče omogućilo je korisnicima da kreiraju svoja umetnička dela uz pomoć neonskih boja u mraku.

IQOS
foto: Promo

PRIDRUŽITE SE PROSLAVI

Tokom cele godine, IQOS će organizovati različite događaje i inicijative kako bi proslavio ovaj važan jubilej sa svojom zajednicom. Posebne aktivnosti u IQOS buticima i dostupnost novih uređaja na svim prodajnim mestima širom Srbije učiniće ovu proslavu nezaboravnom.

Pozivamo sve punoletne pušače i korisnike ovog uređaja da se pridruže ovoj zajednici i oslobode energiju boja sa novom IQOS ILUMA NEON PURPLE​​​​​​​ serijom. Proslavimo zajedno 10 godina inovacija, stila i pozitivnih promena.

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track