SAVRŠEN PRIMER OLDTAJMERA, PRVA BOJA I SVI DELOVI ISPRAVNI: Star više od pola veka, A VOZI GA BIVŠI KOŠARKAŠKI KAPITEN! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

KURIR TV

SAVRŠEN PRIMER OLDTAJMERA, PRVA BOJA I SVI DELOVI ISPRAVNI: Star više od pola veka, A VOZI GA BIVŠI KOŠARKAŠKI KAPITEN! (VIDEO)

Auto -

Najveći period radnog vremena, profesor Stefanović, proveo je u gimnaziji. Tamo je predavao engleski jezik, bio je zamenik direktora ove obrazovne ustanove.

Poznat je kao muzičar i kapiten košarkaškog kluba Borac. Međutim, njegova najveća ljubav je automobil marke "Škoda" koju vozi već četiri decenije, a proizvedena je pre više od pola veka. Ima originalnu prvu boju, a dan danas izaziva neverovatnu pažnju.

- Auto je kupljen od unuka inžinjera, koji je radio na železnici, vozio je auta, a najduže relacije su mu bile do Sarajeva i Vranja. Kada dođe oktobar, on postavi auto na klocne i do proleća nema vožnje. Nije mnogo vozio. Od doba kada smo ga mi kupili, auto je stalno u voznom stanju, išli smo kolima i do Sarajeva - rekao je vlasnik ovog unikatnog modela.

02:28

SAVRŠEN PRIMER OLDTAJMERA, PRVA BOJA I SVI DELOVI ISPRAVI: Star više od pola veka, A VOZI GA BIVŠI KOŠARKAŠKI KAPITEN!

Škoda se redovno održava, u odličnom je stanju, a prešla je svega 150.000 kilometara. Važno je da je auto potpuno bezbedan i da su kočnice dobre.

Reč je o oldtajmeru, budući da su svi delovi stari više od pola veka originalni. Auto je nedavno prošao tehnički pregled bez primedbi.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

01:25

OLDTAJMERI ZASTAVE KAKVE NISTE DOSAD VIDELI! Mališani oduševljeni: Meni se ovo mnogo više sviđa od novijih automobila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track