00:31

PORODICA IZ PARAĆINA U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! One su napravile maltene istu GIBANICU! Žikica u dilemi vrednoj 10.000 dinara!

kurir tv

PORODICA IZ PARAĆINA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE"! One su napravile maltene istu GIBANICU! Žikica u dilemi vrednoj 10.000 dinara!

Jesenji TV program -

Porodica Dačić je dobila svoju šansu da se oproba u kulinarskim sposobnostima u emisiji "Majke i snajke".

3. Porodica Dačić – Paraćin Majka: Mirosinka Snajka: Slađana Sin: Žikica

Mirosinka je poreklom iz Pomoravlja, kako ona kaže: “Dete prirode”, život je privremeno doveo u Beograd ali je obećala sebi da će se vratiti u svoj kraj. Ono što je čini posebnom jeste planinski duh, kilometrima može da pešači, a do pre samo godinu dana se aktivno bavila biciklizmom. Trenutno se bavi vezom i ručnim radom, i pored toga stigne da pročita i koju ratno istorijsku knjigu. Žikica za sebe kaže da je jako vredan i domaćinski vaspitan čovek. Zaposlen je u industrijskoj firmi već 37 godina, ali kad dodje kući uvek ima volju za kuvanjem. Sa ljubavlju voli da kuva i domaćinski ugosti sve svoje prijatelje, ali kako on kaže najbolji prijatelj mu je njegov pas. Slađana i Žikica su se upoznali jednom prilikom u pozorištu u krugu svojih poznanika i od tada su postali nerazdvojni.

Majka Mirosinka i snajka Slađana imale su zadatak da pripreme gibanicu i rezance sa makom. Za pripremu ovog specijaliteta imale su 46 minuta, jer su zaboravile 7 sastojka, a svaki im je oduzeo 2 minuta.

Slađanino jelo donelo je oduševljenje kod snajki, imale su pozitivne komentare. Suzanino jelo je pokupilo slične kritike i ocene.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Majka Mirosinka je dobila oduševljenje, sve su komentarisale jelo veoma pozitivno.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Žikica nije uspeo da pogodi čije je jelo bolje i sa tim nije učestvova u kvizu za dnevnu nagradu u vrednosti od 10.000 dinara. Sin Marko je pretpostavio da je, njemu lepše jelo, napravila žena, a ustvari je majka.

Nakon toga, Seka je komentarisala da sin nije imao lak zadatak, sa obzirom da su po ukusu, ali i po ocenama, veoma slične kulinarske kreacije majke i snajke.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:31

SIN SE ZAMERIO ŽENI U EMISIJI MAJKE I SNAJKE! Nije uspeo da odnese nagradu od 10.000 dinara ZBOG OVOG KIKSA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track