Pomislio da je pronašao ženu svog života. Sve učinio da je nađe, a onda...

Pomislio da je pronašao ženu svog života. Sve učinio da je nađe, a onda...

Ludi svet -
Ris Maki mesecima je bezuspešno pokušavao da pronađe imejl Kejti Kep s kojom je proveo Novu godinu i kad mu je to pošlo za rukom uz pomoć Fejsbuka, usledio je hladan tuš

Ris Maki (25) sa Novog Zelanda prošlog meseca je pokrenuo romantičnu kampanju na Fejsbuku, tražeći misterioznu Kejti iz SAD koju je sreo samo jednom u životu, u novogodišnjoj noći u Hongkongu.U novogodišnjoj noći 2012. u Hongkongu Maki je šetao gradom uživajući u prizorima i vatrometu, kada je kraj puta sreo devojku koja je plakala. Ispostavilo se da se razišla sa prijateljima i izgubila, a on se potrudio da je razveseli "svojim lošim smilom za humor, kome niko ne može da odoli". Zajedno su proveli celu noć, plešući, pijući i časkajući, a onda je devojka ponovo srela svoje prijatelje, i putevi su im se razišli. Na rastanku mu je rekla da živi u Vašingtonu, pozirala mu je za fotografiju, i poručila: “Pronađi me”.

Pošto je mesecima bezuspešno pokušavao da pronađe njen imejl i da uspostavi kontakt, mladić koji sebe opisuje kao “beznadežno romantičnog” nije imao mira, već je odlučio da na Fejsbuku pokrene kampanju potrage za Kejti, koja je dirnula mnoga srca i koja je na kraju i urodila plodom - bar utoliko što je devojka pronađena.

Kejti Kep je, nažalost, na njegovo romantično pismo odgovorila prilično hladno. Rekla mu je da su iz novogodišnje noći i njoj ostale lepe uspomene, ali da nije zainteresovana za vezu s njim, a da uspomene treba to i da ostanu.

"U svakom slučaju, htela bih samo da ti kažem da sam počastvovana, ali da nisam zainteresovana za vezu, ili nešto slično. Bila je to noć koja se pamti i volela bih da tako i ostane", odgovorila mu je trezvena Kejti, koja priznaje da kao uspomenu na novogodišnju noć u Hongkongu na zidu svoj sobe još uvek čuva šal koji koji joj je Ris tom prilikom dao.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track