(VIDEO) Osvojio na lotu 140 miliona funti pa se razveo zbog devojke sa sela!
Foto: Profimedija, Fb

Prolupao

(VIDEO) Osvojio na lotu 140 miliona funti pa se razveo zbog devojke sa sela!

Ludi svet -
Bajford novac trošiti na sve strane, postao je direktor fudbalskog i trošio novac na bolje igrače), a planira da održi tematsko venčanje u stilu Džejmsa Bonda

Edrijan Bejford postao je zvezda pošto je osvojio 148 miliona funti, a još veća pošto je, 15 meseci kasnije, u medije dospela informacija da je ostavio suprugu i ušao u vezu sa 16 godina mlađom.

Ovaj 44-godišnji bivši poštar ponovno je u medijima, ali ovog puta zbog dva miliona funti koje je potrošio - na konje. Naime, osvajač drugog najvećeg iznosa u britanskoj istoriji svojoj je verenici Samanti Burbidge kupio najmanje 10 konja, konjsku arenu vrednu 1,5 miliona funti na 4.000 četvornih metara velikom imanju u Norfolku te sve potrebno za prevoz konja."U pubu se priča da je Edrijan kupio čak 20 konja, samo za nju. Kupio je i kamion za prevoz konja vrijedan preko 100.000 funti", rekao je jedan njegov prijatelj za The Sun.Njegovi se prijatelji pitaju i zašto nije uložio u nešto što ga stvarno zanima.

Edrijan i Samanta upoznali su se u početkom prošle godine, a verili su se na romantičnom odmoru na Maldivima. Samanta, inače bivša zaposlenica jedne konjušarnice, dala je otkaz i preselila u njegovu raskošnu seosku vilu.Nakon što se razveo od supruge, Bejford je počeo da trošiti na sve strane, postao je direktor fudbalskog tima, a održaće tematsko venčanje u stilu Džejmsa Bonda. On će nositi belo odelo nalik onom koje je nosio negativac u filmu "The Man With The Golden Gun", a na putu do oltara pratiće ih poznata tema iz Bonda.

http://www.youtube.com/watch?v=-ISy6hm10oE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track