ON TRČI KUĆI SVAKOG DANA U TOKU PAUZE ZA RUČAK: Razlog zašto će vas istopiti!
Foto: Instagram

On voli nevoljene!

ON TRČI KUĆI SVAKOG DANA U TOKU PAUZE ZA RUČAK: Razlog zašto će vas istopiti!

Ludi svet -
Stiv Greg je normalan čovak. On živi u Denveru, Kolorado i radi kao knjigovođa. Svaki dan, tokom pauze za ručak on odlazi kući kako bi vodio računa o svojim ljubimcima.

Kod kuće Stiva čeka 8 pasa, Bikini svinja, pilići, patke, golubovi, mačke i još nekoliko stvorenja. Ne, on nema zoološki vrt. Stiv je jednostavno imao dovoljno prostora kod kuće, ali i u svom srcu, za životinje koje niko nije želeo da udomi.

Stiv je oduvek voleo životinje. Njegovi roditelji su bili ljubitelji životinja takođe i dok je odrastao smeo je da ima bilo koju životinju dokle god je vodio računa o njoj. kada je počeo da živi sam, uvek je imao nekoliko pasa kod kuće koji su mu pravili društvo. Kada je jedan od njih preminuo, on je bio očajan.

"Mesec ili dva su prošla i ja sam se još uvek osećao užasno oko toga. Odlučio sam da je jedini način da se osećem bolje ako se nešto jako dobro dogodi, što se ne bi dogodilo da on nije umro", rekao je Stiv. Otišao je u lokalni azil i pronašao pse koje niko nije želeo da usvoji, 12-godišnju čivavu sa srčanim problemom i 4 loša kolena.

Mnogi od njegovih ljubimaca su u poznim godinama i imaju zdravstvene probleme. Iako im možda nije ostalo mnogo vremena na Zemlji, on samo želi da im pruži najbolji život koji može dok su još tu. To ipak zahteva jako puno njegovog vremena. Stiv se budi oko 5 ujutru da napravi doručak za sve njegove ljubimce, a svaki od njih ima drugačiji režim ishrane. Onda ide na posao, dolazi kući za vreme pauze da bi ih prošetao i dao im užine. Njegovi vikendi su obično pretrpani odlascima kod veterinara ili frizera za pse.

Verovatno mislite da toliko životinja u kući mora da je haotično, Stiv kaže da je uglavnom jako tiho. S obzirom da je većina pasa stara, oni uglavnom odmaraju i spavaju.

Stivu je trenutno popunjen kapacitet u kući, ali on kaže da kada jedan od pasa bude uginuo, on će nastaviti obrazac usvajanja neželjenih životinja.

Divna priča zar ne? Stiv verovatno i dobija puno ljubavi od svojih životinja, tačno onoliko koliko i on daje njima. Možda i više!

(Hefty, foto: Instagram/wolfgang2242)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track