POGREBNICI SE POTUKLI NA GROBLJU! Ožalošćeni gledali BIZARNU SCENU: Razlog neverovatan, a sveštenik ostao u ŠOKU pored povređenog!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

POGREBNICI SE POTUKLI NA GROBLJU! Ožalošćeni gledali BIZARNU SCENU: Razlog neverovatan, a sveštenik ostao u ŠOKU pored povređenog!

Ludi svet -

Vlasnici dva pogrebna preduzeća na groblje Rukvud u Sideneju stigli su u isto vreme i naočigled svih počeli da se svađaju i tuku, dok su ožalošćeni morali stajali sa strane i gledali bizarnu scenu u šoku. Zbog ove neprijatnosti je na kraju morala da reaguje i policija.

Svedoci su rekli da se Pol Lehud koji vodi jednu pogrebnu službu pojavio ispred upravne kancelarije groblja baš u isto vreme kada i Džon Frensis, koji je gazda rivalskog preduzeća. Prema standardnoj proceduri, pogrebna preduzeća se moraju prijaviti u kancelariju pre nego što kolima prevezu pokojnika do grobnog mesta, piše "Dejli mejl".

0490138942, groblje
foto: Profimedia

Međutim, dok su žurili da se prijave, pogrebnici su počeli da se svađaju, a Lehud je zatim prišao Frensisu dok je sedeo u automobilu i udario ga pesnicom u lice, zbog čega su mu prokrvarili nos i usna.

- Bilo je užasno! Sveštenik je sedeo pored čoveka koji je bio povređen. To je nepoštovanje i sramota - ispričali su svedoci.

Obe kompanije i policija potvrdili su da se ovaj bizaran incident zaista dogodio, a iz stanice napominju da su policajci pozvani na groblje zbog prijave o napadu, gde im je rečeno da je 57-godišnji muškarac više puta udario u lice drugog muškarca nakon svađe.

- Nakon istrage, policija je uhapsila 35-godišnjeg muškarca oko 15 časova. Optužen je za napad i nanošenje telesnih povreda. Dobio je da plati kauciju i da se pojavi na lokalnom sudu 28. jula 2022. Veruje se da su muškarci poznati jedan drugom - rekli su iz policije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Novo groblje pred sahranu Milutina Mrkonjića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track