POGLEDALA SAM ISPOD KREVETA I ODMAH POZVALA POLICIJU: Izjurila napolje kad je ugledala šokantan prizor "Ugledala sam..." (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

bizarno

POGLEDALA SAM ISPOD KREVETA I ODMAH POZVALA POLICIJU: Izjurila napolje kad je ugledala šokantan prizor "Ugledala sam..." (VIDEO)

Ludi svet -

Tiktokerka pod nazivom “K” objavila je video vrlo bizarne situacije. Naime, prema njenih rečima, ispod svog kreveta pronašla je nepoznatog muškarca, koji je tamo bivao, ni manje ni više, nego četiri meseca.

Kako ona objašnjava, a prenosi Mirror, žena je kupila kuću, kada je imala 26 godina, i tamo živi sa svoje dvoje dece. Sve je bilo u savršenom redu, dok jednog dana nije počela da čuje neobične zvukove koji dopiru iz sobe.

@thehodgepodgeplace I have told the story before, but it took me a lot longer so here is the #SquatterStory #Squatter #StoryTime #Trauma ♬ original sound - K♥️

Kako je objasnila, ona često prenoći kod svojih roditelja, jer joj oni čuvaju decu dok je na poslu, na kom provodi između 80 i 90 sati, pa zbog toga nije toliko vremena provodila u svojoj kući.

Šokantan prizor

Međutim, dok je jednog dana odmara u svom domu, začula je čudne i nepoznate zvukove. Isprva je pomislila da je samo miš, ali ono što je zatekla niko nije mogao ni da pretpostavi.

“Pogledala sam ispod kreveta i ugledala čoveka u farmerkama. Izjurila sam napolje i odmah pozvala policiju”, objasnila je “K”.

Čekajući policiju, nepoznati čovek je nonšalantno obuo cipele i bez ikakve nervoze samo izašao iz njene kuće i odšetao u nepoznato.

Kako je objasnila dalje, pregledala je svaki kutak kuće i shvatila da je neko koristio njeno kuhinjsko posuđe kao i da joj nisu sve stvari na broju.

Sve je priznao...

Nedugo zatim, policija je uhvatila nepoznatog muškarca, za kog se ispostavilo da i nije toliko stran tiktokerki. Naime, misteriozni čovek je zapravo išao u srednju školu sa njenim bratom.

Priznao je da je boravio u mojoj kući četiri meseca. Ulazio je kad nismo bili tu. Koristio je naš tuš, jeo hranu”, kazala je.

Tiktokerka, takođe, navodi da je on najverovatnije sada skvoter, za koje nije strano da nastanjuju kuće i stanove bez dozvole.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

06:40

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track