DA LI JE OVO ISTA OSOBA? Otišao pod nož i promenio lični opis, transformacija ostavila ljude u šoku "OVO JE ZASTRAŠUJUĆE"
Foto: printscreen/instagram/estemedistanbultr

neprepoznatljiv

DA LI JE OVO ISTA OSOBA? Otišao pod nož i promenio lični opis, transformacija ostavila ljude u šoku "OVO JE ZASTRAŠUJUĆE"

Ludi svet -

Plastična hirurgija postala je široko dostupna a neke zemlje razvile su i medicinski turizam promovišući se kao idealne destinacije za promenu ličnog opisa, a najpoznatija među njima je Turska.

Fotografija koja je šokirala javnost prikazuje sredovečnog muškarca koji je u jednoj turskoj klinici izvršio sedam korekcija koje su ga transformisale u potpuno drugu i duplo mlađu osobu. Razlika je toliko velika da se korisnici na društvenim mrežama koji dele njegove slike pre i posle pitaju da li je to zaista on.

"Uradili smo zatezanje lica, zatezanje vrata, blefaroplastiku donjeg kapka, gornju blefaroplastiku, uklanjanje bukalne masti, rinoplastiku i transplantaciju kose. Doživeo je neverovatnu transformaciju, što možete videti na fotografijama. Uvek imamo holistički pristup estetici. Samo rinoplastika ili transplantacija kose možda neće biti dovoljni da postignete željeni izgled." - napisali su iz poznate turske klinike na svom Instagram profilu.

Strah, Lice, Starenje, Botoks
foto: Profimedia

Ispod objave ove klinike na Instagram stranici klinike šokirani korisnici su ostavili 2.500 komentara: "Da li je on dobio novu glavu?", "Može li mi neko reći da li je ovo stvarno ili nas neko troluje?", "Pretvorio se u svog unuka.", "Da li beži od zakona ili zatvora?", "Da li je ovo šala?". "Ovo je zapravo zastrašujuće. Ljudi koji menjaju celo lice i izgled me plaše jer varaju druge, ali u međuvremenu će vaša deca izgledati baš kao vi pre operacija"

Slika transformacije ovog čoveka raširila se i na ostalim društvenim mrežama, pa je jedna korisnica društvene mreže "X" napisala: "A pričaju kako su žene prevara sa estetskim korekcijama".

estetski zahvati, botoks, hijaluron, rekonstruktivnba hirurgija
foto: Shutterstock

Na Instagram stranici ove turske klinike mogu se videti i brojne druge transformacije žena i muškaraca koji su promenili svoj lični opis. Mnogi se pitaju da li su prikazane fotografije realne ili su fotošopirane u cilju privlačenja novih klijenata.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

01:59

PEVAČICA IZJAVOM ŠOKIRALA JAVNOST! Dok danas sve žene žele da izgledaju kao plastične lutke ZOE OČITALA LEKCIJU IZ NORMALNOSTI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track