ROMANTIK: Bušio ženama gume kako bi im uzeo broj telefona

ROMANTIK: Bušio ženama gume kako bi im uzeo broj telefona

Ludi svet -
Harada bi pažljivo motrio, obično kod nekog supermarketa, kako bi "snimio" koja od žena dolazi sama kolima. Kada bi dama otišla u kupovinu, on bi šrafcigerom probušio gumu na njenom automobilu

NAGOJA - Jošihito Harada, dvadesetpetogodišnji mladić iz japanskog grada Nagoje, osmislio je originalan, ali ne baš džentlmenski način, za prilaženje ženama.

Naime, Harada bi pažljivo motrio, obično kod nekog supermarketa, kako bi "snimio" koja od žena dolazi sama kolima. Kada bi dama otišla u kupovinu, on bi šrafcigerom probušio gumu na njenom automobilu.Pošto bi se žena vratila iz kupovine, Harada bi joj prišao i kao pravi kavaljer, ponudio bi se da joj pomogne oko zamene gume. Dok bi menjao gumu, započinjao bi razgovor, pa je tako tolazio do broja telefona i mogućnosti da zakaže sastanak.Harada je uhvaćen nakon što je jedna od žena kojoj je pomogao da zameni gumu ispričala svojoj prijateljici šta joj se dogodilo. Prijateljica je bila veoma iznenađena jer se, kako je rekla, ista stvar dogodila i njoj. One su su ceo slučaj prijavile policiji koja je domah pokrenula istragu.Policajci su ubrzo identifikovali i uhapsili Haradu zbog pet izbušenih guma. Međutim on je kasnije na sudu priznao da je odgovoran za bušenje oko 1.000 guma, u periodu od aprila 2011. i decembra 2012. godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track