ZAVELA 20 MOMAKA I PREVARILA IH: Izbila im sav novac iz džepa, a evo i kako
Foto: Profimedia

Vest na društvenoj mreži ima 13 miliona komentara

ZAVELA 20 MOMAKA I PREVARILA IH: Izbila im sav novac iz džepa, a evo i kako

Ludi svet -

Mnogi ljudi tokom čitavog života sakupljaju novac za kupovinu nekretnine. Ovaj poduhvat je vrlo komplikovan, a najčešće zahteva dodatni posao, veliku uštedu i dugogodišnja odricanja.

Jedna kineskinja je osmislila genijalan plan i u vrlo kratkom roku obezbedila sebi krov nad glavom. Ksiaoli je iz Šenžena, a svoju ideju je realizovala na spektakularan način.

Za prikuplljanje 20 000 evra, koliko je koštala kuća u predgrađu trebalo joj je vrlo malo vremena. Najpre je zavela 20 muškaraca, koji su želeći da joj ugode, kupili zavodnici po jedan telefon i to Ajfon 7. Ksiaoli je uređaje prodala preko jednog kineskog sajta, što joj je donelo pozamašnu zaradu.

Priča se vrlo brzo proširila Kinom, a javnost nagađa o osećanjima prevarenih momaka i njihovih narednih postupaka. Eventualnu želju za osvetom je podgrejala činjenica da su vest o prevari preneli vodeći kineski mediji. kineska štampa donosi više detalja o životu ove devojke.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Ona je iz siromašne porodice. Roditelji su bez stalnog zaposlenja, a Ksiaoli se kao najstarija ćerka, godinama starala o braći i sestrama, piše britanski Metro. Mnogi Kinezi su ovaj postupak dočekali kritički i sa uvredama, ali ima i onih koji na njega gledaju blagonaklono, hvaleći Ksiaolinu genijalnost.

Na jednoj društvenoj mreži u Kini, vest je izazvala 13 miliona komentara. Evo jednog od komentara: "Ja godinama bezuspešno pokušavam da nađem dečka. Ona je zavela 20, i nterala svakog da joj kupi Ajfon! Volela bih da je upoznam kako bi me naučila toj veštini", napisala je jedna korisnica.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track